La millor transformació empresarial de Ford, impulsada pel núvol

D’aquesta manera, la solució API de Ford, impulsada pel núvol, ha augmentat el valor de Ford Pro’ per a la seva gran base de clients, fent de Ford un proveïdor de programari en núvol per dret propi.

“Tenim aquesta integració com un important negoci de programari al núvol”, diu Musser, que també va exercir com a director de dades i anàlisi de cotxes autònoms de Ford i director d’enginyeria de FordLabs per a FordLabs. “Fem servir el programari al núvol que estem desenvolupant. El programari incrustat al cotxe va al núvol”.

La tecnologia al mig

L’adquisició de tecnologia i les associacions són un altre factor clau en la transformació d’alta tecnologia de Ford.

El 2021, Ford va adquirir la startup de Silicon Valley Electriphi per al seu sistema de càrrega de vehicles elèctrics i el seu programari de monitorització de la flota de vehicles elèctrics. Aquests serveis, que ara formen part de la gamma de serveis Ford Pro, es milloren amb serveis avançats de càrrega i gestió d’energia per als clients comercials del segment.

El grup de serveis Pro de Ford també utilitza eines digitals per proporcionar informes i manteniment regulars de vendes i furgonetes per ajudar els clients a optimitzar el quilometratge dels vehicles elèctrics i l’ús anual de la bateria. La capacitat de tots els SDV, basats en combustió, híbrids i totalment elèctrics, per alimentar dades al núvol ofereix als desenvolupadors moltes oportunitats per crear algorismes que optimitzen i, en alguns casos, els cotxes.

Pel que fa a la seguretat, per exemple, Ford va anunciar una associació a principis del 2022 amb ADT anomenada Canopy per desenvolupar càmeres de seguretat connectades a IA i telèfons mòbils que controlin camions i camions per a clients empresarials. Aquesta característica de seguretat avançada estalvia feina als operadors de vaixells comercials i proporciona una protecció adequada als vaixells a casa o a la carretera, diu Musser.

A més, Ford ha utilitzat el programari d’automatització de processos robòtics (RPA) UiPath i Pega per transformar les empreses i, juntament amb els dispositius IoT, molts subsistemes dins del vehicle. Des de fa uns quants anys, Ford desenvolupa algorismes per actualitzar els vehicles amb tecnologies i serveis avançats com ara algorismes de programació i optimització de parts, així com serveis com la conducció automàtica Blue Cruise.

L’ús de la intel·ligència artificial per part de Ford millorarà aquests serveis, diu Musser, mitjançant l’optimització de productes i les comparacions de clients entre els sistemes d’aprenentatge automàtic que Ford està desenvolupant avui.

IA a tot arreu

Ford també té previst avançar en IA a tota l’empresa, tot i que el procés encara està en la seva infància, diu Musser.

Amb aquesta finalitat, el fabricant d’automòbils ha llançat diversos pilots que utilitzen IA de llenguatge natural en centres de trucades i equips de producció. Un pilot que passa per un centre de trucades, per exemple, “permet als agents cercar ràpidament grans volums de dades i diferents tipus de dades per posicionar millor els paràmetres d’identificació al segment de dades del centre de trucades i analitzar el sentiment”, diu Musser.

Els empleats i desenvolupadors d’Office 365 de Ford també utilitzen Microsoft Copilot en la producció, diu, i afegeix que, tot i que els desenvolupadors humans han de garantir la precisió i el control del desenvolupament de l’algorisme, els assistents han mostrat beneficis.

“Les eines de prova us ajuden a estalviar minuts escrivint codi de prova normal i entre un 20% i un 40%, ja que us ajuden a predir el codi necessari per escriure un treball”, diu Musser. “Creu-me, hem vist un canvi de desenvolupament”.

A mesura que avança la IA, no està clar quins processos futurs s’implementaran en vehicles impulsats per programari, però el que està clar, diu Musser, és que les innovacions utilitzades per fer que els processos interns de Ford siguin més eficients i rendibles també estaran ben integrades. cotxes venuts als clients.

Al cap i a la fi, això s’ha vist com una manera important de tenir èxit en empreses d’alt perfil.

Leave a Comment

Ste mr WOR GET Stu Get Fre FRE Fre FRE Fre Pay mon Fif FRE mr Fre Fre Get Xbo Get STE mr 837342 837342 837342 837342 837342 837342 837342

La millor transformació empresarial de Ford, impulsada pel núvol

D’aquesta manera, la solució API de Ford, impulsada pel núvol, ha augmentat el valor de Ford Pro’ per a la seva gran base de clients, fent de Ford un proveïdor de programari en núvol per dret propi. “Tenim aquesta integració com un important negoci de programari al núvol”, diu Musser, que també va exercir com … Read more

div>