La investigació de l’ACCC segueix la revisió del Dia d’Austràlia

Poor Woolies: el gegant més rendible d’Austràlia està prenent el control del sector aquesta setmana.

La primera va ser les crítiques del líder de l’oposició Peter Dutton, que va acusar el grup Woolworths de no ser australià per negar-se a vendre mercaderies el Dia d’Austràlia, i va anar més enllà animant els clients patriòtics a boicotejar. I ara la Comissió Australiana de Competència i Consumidors (ACCC) està llançant una investigació sobre l’augment de preus i la competència al sector dels supermercats.

El CEO Brad Banducci va fer una gira d’explicacions abans del 26 de gener, visitant molts llocs i programes de notícies importants per parlar de la prohibició de vendes, però malgrat la seva explicació sincera que l’empresa només tenia beneficis, per no odiar el dia d’Austràlia. – no va ser suficient per calmar Dutton i els seus partidaris.

Dijous, com Crikey estava perseguint Woolworths per saber més sobre la crisi del Dia d’Austràlia, l’equip de premsa de Woolies estava ocupat responent a l’ACCC i no va tenir temps per fer-hi res.

Però Crikey se li va assenyalar algunes de les entrevistes de Banducci d’aquesta setmana, i per a ells és evident que el retorn del Dia d’Austràlia ha estat desastrós, i no només per als treballadors.

“No vull dir que això és el que va dir (Dutton), però seria just dir que la violència que es va produir a les nostres botigues ha augmentat un 50% en les últimes setmanes a mesura que la gent ha pres consciència de les nostres decisions. “, va dir l’ABC. 7.30 programa del dimecres.

“Per tant, és molt preocupant. Ja tenim molt, després del COVID. A més, el motiu pel qual estic aquí és que no estan d’acord amb Woolies si vols, discuteix amb mi si vols, però respecta el nostre equip que nosaltres espero que ho facin per tu”.

Els treballadors de primera línia que passen molt de temps sent frustrats amb els clients per decisions o controls empresarials, com ara mascaretes i controls QR durant la pandèmia de coronavirus, no són estranys. Va dir l’Associació d’empleats de botigues, distribuïdors i afins (SDA) del sindicat minorista Crikey Les enquestes als membres han mostrat un augment de l’abús dels companys de feina durant els últims dos anys.

“Lamentablement, els atacs al personal de les botigues han passat de ser un problema a una epidèmia. Una enquesta a finals de l’any passat realitzada per membres de l’SDA va mostrar que la violència dels clients havia augmentat un 50% en només dos anys. Hi ha hagut apunyalaments, atacs amb destral i agressions. en “un gran argument de venda”, va dir Gerard Dwyer, secretari nacional de SDA. Crikey. “Els principals minoristes s’han unit a l’SDA per instar tots els estats i territoris a reprimir els minoristes seguint l’exemple d’Austràlia Meridional i NSW”.

A la barreja entra la cobertura de premsa de “Woolies goes woke” juntament amb la convocatòria de vaga de Dutton. De cara al 26 de gener, diverses botigues Woolworths de Queensland han estat vandalitzades en el que es creu que és un incident relacionat amb el comerç. Crikey Ells ho entenen.

Crikey es va acostar a Kmart (que va retirar en silenci l’any passat les seves vendes del Dia d’Austràlia) i Aldi (que va anunciar la mudança pocs dies després del grup Woolworths, però encara no s’ha inclòs a la trucada de Dutton) per veure si les seves botigues havien patit algun dany. esdeveniments o conflictes amb el personal, però no va respondre abans de la data límit.

Crikey També van remetre preguntes a l’oficina del senyor Dutton sobre les preocupacions sobre possibles vincles entre el que va dir i l’impacte en el personal minorista., però no va respondre.

No obstant això, el senyor Dutton va dirigir la premsa dijous a criticar els tres plans de reforma fiscal dels laboristes i els va tornar a Banducci: “La seva feina és baixar els preus dels queviures. La seva feina no és dir als australians si han de celebrar el Dia d’Austràlia”.

En el seu primer discurs a Woolies, Dutton va instar els molestos pel trasllat a la botiga a boicotejar la cadena. És interessant reflexionar sobre com es veuria una vaga d’aquest tipus per als clients asseguts a les millors botigues de dos nivells. Hi ha grans àrees de Sydney interior, per exemple, on l’altra meitat del duopoli, Coles, ja no està representada. Els guerrers tradicionals pujaran als seus cotxes i aniran a Coles, que va obtenir un benefici de 1.100 milions de dòlars l’any passat, per assumir Woolworths, que va obtenir un benefici de 1.620 milions de dòlars?

Tenint en compte aquest mercat, així com l’alt cost de la vida actual, la investigació d’un any de l’ACCC significa que Woolworths té més preocupacions que si hauria de mantenir el verd i l’or.

Banducci, en una altra declaració pública aquesta setmana, va dir que acollia la investigació, que el primer ministre va ordenar dijous i que va anunciar per primera vegada la setmana passada. El Paper de dissabte.

“Sabem que moltes famílies australianes estan lluitant i busquen alleujament per sortir”, va dir Banducci dijous. “La caiguda dels preus dels aliments ha continuat en els últims mesos i esperem que aquesta tendència continuï el 2024”.

Leave a Comment

Ste mr WOR GET Stu Get Fre FRE Fre FRE Fre Pay mon Fif FRE mr Fre Fre Get Xbo Get STE mr 837342 837342 837342 837342 837342 837342 837342

La investigació de l’ACCC segueix la revisió del Dia d’Austràlia

Poor Woolies: el gegant més rendible d’Austràlia està prenent el control del sector aquesta setmana. La primera va ser les crítiques del líder de l’oposició Peter Dutton, que va acusar el grup Woolworths de no ser australià per negar-se a vendre mercaderies el Dia d’Austràlia, i va anar més enllà animant els clients patriòtics a … Read more

div>