Expectatives per a la presentació de targetes de pagament i emmagatzematge PAN | Comunicats de mitjans

El banc ha publicat les expectatives finals per als testimonis de targetes de pagament i emmagatzematge de números de compte primaris (PAN), amb l’objectiu de millorar la seguretat, l’eficiència i la competitivitat de les targetes de pagament en línia. Les principals expectatives que s’ha fixat el Banc són les següents:

  • Tots els participants del sector han d’admetre les transferències de testimonis i les connexions de testimonis abans de finals de juny de 2025. Per connectar diversos testimonis i fitxes, s’ha de compartir i utilitzar un identificador de compte únic, com ara un número de compte de pagament (PAR), a tots els terminals de pagament d’Austràlia.
  • Els comerciants i proveïdors de serveis de pagament que no compleixin els requisits de seguretat relacionats amb l’emmagatzematge de la informació de les targetes de crèdit, dèbit i pagament no hauran d’emmagatzemar els PAN dels clients a finals de juny de 2025. Aquest termini es limita a la migració de testimonis i la sincronització de testimonis admesos pels participants del sector a finals de juny de 2025. Els requisits mínims de seguretat han de complir l’estàndard de seguretat de dades de la indústria de targetes de pagament (PCI-DSS).
  • El llançament del servei de tokenització de comerç electrònic bàsic d’eftpos s’hauria d’acabar a finals de març de 2024., i altres sortides per facilitar la transferència del senyal i la sincronització per al seguiment. Quan una targeta de crèdit de doble xarxa és un testimoni de xarxa, els testimonis s’han de sol·licitar i emmagatzemar a les xarxes nacionals i internacionals, que són compatibles amb ambdues xarxes.

AusPayNet ha acordat coordinar les operacions de la indústria per satisfer les expectatives del banc i reescriure els nivells estàndard si cal.

Història

El banc va publicar un document de problemes el juny de 2023 que parlava de la necessitat de detalls de la targeta en línia per millorar la seguretat dels pagaments. Tanmateix, el document també assenyala que els comerciants i els proveïdors de serveis de pagament continuen emmagatzemant les dades de la targeta, de vegades amb una seguretat limitada, cosa que dificulta la seguretat de la tokenització. Les parts interessades van assenyalar que hi havia algunes àrees on podria ser necessària l’estandardització per garantir que els beneficis totals dels fitxes es realitzin sense obstaculitzar la competència. Per tant, després de consultar amb els grups d’interès del sector, el Banc va publicar el document de conclusions previst el setembre de 2023, amb l’objectiu d’abordar aquests problemes. Posteriorment, el Banc va rebre comentaris sobre aquestes expectatives de planificació, així com el nombre de targetes necessàries per satisfer aquestes expectatives.

Leave a Comment

Ste mr WOR GET Stu Get Fre FRE Fre FRE Fre Pay mon Fif FRE mr Fre Fre Get Xbo Get STE mr 837342 837342 837342 837342 837342 837342 837342

Expectatives per a la presentació de targetes de pagament i emmagatzematge PAN | Comunicats de mitjans

El banc ha publicat les expectatives finals per als testimonis de targetes de pagament i emmagatzematge de números de compte primaris (PAN), amb l’objectiu de millorar la seguretat, l’eficiència i la competitivitat de les targetes de pagament en línia. Les principals expectatives que s’ha fixat el Banc són les següents: Tots els participants del … Read more

div>