Abans que s’acabés, l’helicòpter de Mart de la NASA va capturar una visió de l’espai en alta resolució

L’helicòpter de l’Ingenuity està massa malmès per volar. Tanmateix, abans del seu vol final, la famosa nau espacial Mart de la NASA va fotografiar el desert marcià.

Després d’un aterratge “difícil” en el seu vol 72, el petit helicòpter experimental es va quedar amb un rotor molt danyat, la punta del qual es va poder tallar després de colpejar les roques. Tanmateix, en un dels últims vols d’Ingenuity, el vol 70, el geni de la NASA va fer el que veieu a continuació.

Té forma d’amples dunes de sorra. A la llunyania hi ha turons i muntanyes rocoses. I a la cantonada inferior esquerra es pot veure el final del tram de l’helicòpter.

VEGEU TAMBÉ:

La nau espacial de la NASA segueix avançant cada cop més ràpid i més ràpid

L'helicòpter Ingenuity de la NASA sobrevola la superfície el desembre de 2023.

L’helicòpter Ingenuity de la NASA sobrevola la superfície el desembre de 2023.
Crèdit: NASA/JPL-Caltech/ASU/MSSS

La intel·ligència va fer aquesta fotografia a una distància de 12 metres des de la part inferior de desembre. 22 de 2023. La seva última visita serà d’aquí a menys d’un mes.

Sembla que aquells bells túmuls marcians són els que van causar la destrucció de l’enginy. L’helicòpter es va moure mitjançant un programari per controlar el moviment d’objectes, com ara roques, a sota. Però les dunes de sorra estaven “fora de forma”, va dir l’agència espacial.

Velocitat de la llum mashable

“Com més terreny hi hagi, més difícil serà per a Ingenuity travessar amb èxit”, va dir la NASA en un comunicat. “L’equip creu que la falta de visibilitat a la zona podria haver estat la responsable del misteriós aterratge”.

“Aquell increïble helicòpter va volar més lluny del que pensàvem”

Tanmateix, la missió Ingenuity va tenir molt èxit durant els seus gairebé tres anys de vol espacial. Es va convertir en la primera nau espacial a desenvolupar avions motoritzats en un altre planeta. Els enginyers de la NASA esperaven inicialment que la demostració, amb òrbites de quatre peus d’alçada, demostrés que el vol espacial era possible a Mart, potser cinc vols. Però va volar 72 vegades.

Era un escolta. I un explorador planetari. La futura exploració de Mart, i la recerca de vida passada a Mart, també afectarà el futur vol espacial, i la Ciència ha d’agrair-ho. Al cap i a la fi, aquesta laboriosa nau espacial va demostrar que era possible escapar a Mart, un planeta amb una atmosfera molt fina.

“Aquest increïble helicòpter ha volat més lluny del que pensàvem possible i ha ajudat la NASA a fer el que millor sabem fer possible: fer possible l’impossible”, va dir l’administrador de la NASA Bill Nelson en anunciar el vol final d’Ingenuity.

Leave a Comment

Ste mr WOR GET Stu Get Fre FRE Fre FRE Fre Pay mon Fif FRE mr Fre Fre Get Xbo Get STE mr 837342 837342 837342 837342 837342 837342 837342

Abans que s’acabés, l’helicòpter de Mart de la NASA va capturar una visió de l’espai en alta resolució

L’helicòpter de l’Ingenuity està massa malmès per volar. Tanmateix, abans del seu vol final, la famosa nau espacial Mart de la NASA va fotografiar el desert marcià. Després d’un aterratge “difícil” en el seu vol 72, el petit helicòpter experimental es va quedar amb un rotor molt danyat, la punta del qual es va poder … Read more

div>