Punt de referència de la comunitat 16/09/2023 – La bomba gegant

Benvinguts a l’última edició de la comunitat de bombes gegants! jo, @zombiebayUna vegada més, estic honrat de ser el vostre amfitrió mentre mirem enrere la setmana passada i tot el gran treball de la comunitat. Esperem que no estigueu malgastant la carn tendra i sucosa de gambes a la cua de gambes perquè no esteu donant suport al malbaratament d’aliments.

Els anuncis encara arriben a alguns subscriptors de Bombcast i altres canals de podcast (p. ex., Jeff Jeff’s i Game Mess Mornings). Com vam esmentar la setmana passada, el lloc ha canviat de soci publicitari i això podria estar causant un problema. No obstant això, Bacalar està treballant amb alts càrrecs per abordar ràpidament el problema. Només recordeu-ho si intenteu informar del problema al lloc per fer ping @dtoast Perquè pugui presentar un tiquet amb la prioritat correcta.

Parlant de l’anterior soci de publicitat del lloc, Kast Media, Grubb i altres, han anunciat que aquest canvi es deu a El fracàs continuat de Kast per pagar el lloc a temps o en absolut. Kast Media va ser titular d’aquest tema, també ho va ser GB No està sola en les seves lluites amb Kast.

En una nota més positiva, els amics actuals i antics del lloc s’han sentit especialment bé aquesta setmana passada. La campanya benèfica anual de Drew Scanlon per Bike MS Anava bé i va recaptar 12.238 dòlars del seu objectiu de 15.000 dòlars. Eyepatch Wolf va acollir una retransmissió en directe per a l’Institut d’Investigació del Càncer (CRI) i Aquí tens l’enllaç a la seva pàgina de donacions per si t’ho has perdut.

Finalment, MinnMax farà exactament això Acte de curiositats amb Mike Menotti el dimarts 19 a les 18 h Central. L’última persona de peu rep 1.000 dòlars, però no dubteu a gaudir de la diversió si no sou bons per a les trivials.

Tuits

Activitats

Goat Simulator és la vintena selecció per a l’any 2 d’UUGPGC! Finalització abans del 25 de setembre de 2023! Marca tots els spoilers! +

Planeta Lanna és el segon 19è any de selecció de UUGPGC! Finalització abans del 12 de setembre de 2023! Spoilers oberts! (per: @bigscrates)

La 20a elecció per a l’any 2 del Club de joc de la bomba gegant és Simulador de cabra? Què pensa tothom d’un dels jocs de memes més populars? El llegat del joc és positiu o negatiu?

A més, no oblideu que la comunitat del Game Pass Game Club n’ha obert un debat Planeta Lana Als spoilers! Què en penseu de la història i del final del joc i què hauria de fer el desenvolupador? Amb ganes La seva propera feina?

The GB Album Club 040 – The Samurai Sessions Vol. 3: Worlds Colide de Miyavi (per: @unclejam23)

Aquesta edició del Giant Bomb Community Album Club és per a les Samurai Sessions. 3: Worlds Colide de Miyavi! Tens algun pensament o impressions sobre el guitarrista japonès que pica els dits? Si és així, feu clic a l’enllaç següent per unir-vos a la diversió!

art

Pompeia (per: @Connie)

Què passaria si els empleats de Giant Bomb es trobessin al món de Barbie? Bé, això és el que l’artista Connie va imaginar aquesta setmana, i crec que podem estar d’acord que van ser escollits adequadament per als seus papers a la pel·lícula.

No s'ha proporcionat cap subtítol

Mike Menotti x Dr. Manhattan (per: @ senyor 5000)

Si hi ha alguna cosa en què tots en aquest lloc poden estar d’acord, és el concepte que Mike és un home pensador. Llavors, per què no imposar la seva cara a l’home de còmics pensant per excel·lència!

No s'ha proporcionat cap subtítol

Bloc

Es van cometre errors.
Es van cometre errors.

Vaig tornar a jugar Persona 3 FES per recordar-me per què The Answer podria ser una de les pitjors coses de la sèrie Persona (per: @zombiebay)

Actualització del personatge 3 Té fans del personatge emocionats pel futur de la sèrie. Tanmateix, el moderador ZombiePie va decidir desempolsar-los Shin Megami Tensei: Persona 3 FES Ajusta per veure si la resposta val la pena l’odi que rep de la majoria de fans del personatge. (Pista: sí, ho és)

Joc independent de la setmana 337: Evergate +

OVA Game Temporada 2: Episodi 5 – Appleseed (per: @mento)

Les llavors de poma és el moment adequat.
Les llavors de poma és el moment adequat.

El moderador Mento va escriure un nou bloc anomenat “Joc indie de la setmana” i aquest blog està dedicat a ell Evergate per Jocs de fanals de pedra! Llegiu per què van gaudir molt de les seves magnífiques imatges i el seu disseny encantador, tot i que augmentaven les exigències de joc.

Així mateix, és el moment d’un altre bloc que abordi la intersecció de l’anime i els videojocs al llarg de la història amb Mento! Aquesta setmana us volen parlar de les llavors de poma en concret Llavor de poma: Prometheus no Shintaku!

HuCARTography VIII: Difícilment matemàtic (per: @jeffrod)

Giffrod ha tornat amb una altra carrera als jocs publicats el dia TurboGraphics-16/Computer Engine! Aquesta vegada, estan lluitant Estadi Mundial Pro Yakio I Beisbol de classe mundial/Lliga del poder! Sabíeu que el beisbol era famós al Japó?

Com va WayForward aquests dies?
Com va WayForward aquests dies?

Quin és el videojoc més gran: Shantae and the Seven Sirens (per: @imunbeatable80)

És per a la darrera funció What’s The Greatest Video Game d’imunbeatable80 a Giant Bomb Shantae i les set sirenes! Com es compara la cinquena entrada de la sèrie Shantae amb els jocs anteriors? Feu clic a l’enllaç per unir-vos a la seva discussió!

Tots els jocs 3DO (una mica) en ordre: 1994 (part 04) (per: @borgmaster)

Hola, vull llegir un bloc sobre tothom 3DO Jocs llançats el 1994? I si prometés tenir una adaptació del videojoc FMV Home destruïtPel·lícula preferida personal de la tripulació de Giant Bomb?

Confieu-me, veureu molt aquesta pantalla quan jugueu a Demolition Man a 3DO.
Confieu-me, veureu molt aquesta pantalla quan jugueu a Demolition Man a 3DO.

Pressió individual (per: @infantpipoc)

Infantpipoc ha escrit una ressenya sobre Armadura de la sisena base: foc RubiconNG+ i discuteix els seus beneficis i la necessitat d’obtenir l’experiència “completa” de l’AC6. Què et sembla les hores extra que afegeixen al joc?

Enganyar versus avançar per aconseguir èxits +

Pensaments sobre el model de temporada Diablo IV +

Versions de PS5 de jocs (antics) que funcionen perfectament a PS4. quin es el punt? (per: @bigscrates)

Bigsòcrates ha estat jugant Col·lecció Mega Man Legacy Va escriure un article sobre la funció de rebobinat del joc i si planteja un enigma sobre “enganyar versus avançar per aconseguir èxits”.

Ha passat molt de temps des del llançament Diable IV I Sòcrates el Vell està sorprès de la rapidesa amb què s’esvaeix el joc. Què va passar i què no va passar amb el joc sota el seu model d’actualització estacional?

Finalment, el salt entre les generacions de consoles està molt desdibuixat aquesta vegada, i els grans sòcrates es qüestionen la necessitat de jugar o comprar versions de PS5 de jocs anteriors que ja juguen bé a PS4. Fins i tot pots dir la diferència?

Et preguntes com van les temporades de Diablo IV?  Fes una ullada al bloc de bigsòcrates.
Et preguntes com van les temporades de Diablo IV? Fes una ullada al bloc de bigsòcrates.

Acabo d’estar exposat a la quantitat d’externalització en el desenvolupament de jocs AAA (per: @cikame)

cikame estava jugant a un joc AAA i en arribar als crèdits, es van adonar de com el desenvolupament del joc depenia de la subcontractació. Com en sou conscient i per què creus que no ha estat un punt de discussió més ampli?

Temes de discussió

Això és un troll èpic?
Això és un troll èpic?

No es pot imaginar la restricció de Mortal Kombat 1 (tema d’impressions) (per: @nodima)

Mortal Kombat 1 Les ressenyes i la cobertura completa arriben a Internet a tot arreu. Com creus que és el joc? Sembla més o menys pertorbador o extrem que els jocs anteriors?

Mario vs. Donkey Kong Redissenyeu els gràfics i mireu el tema de discussió (per: @bigscrates)

Què en pensa tothom del nou aspecte? Mario vs Donkey Kong? t’ha agradat o no? T’importa l’aspecte pla i il·luminat dels jocs moderns que intenten emular els jocs poligonals d’antic?

El caos més calent del 2023?
El caos més calent del 2023?

La sèrie F-Zero per fi ha tornat i què en penseu? (per: @gtxforza)

F-Zero 99 Això sembla que divideix a la gent de la comunitat de videojocs, però on et situes? És una reimaginació divertida del joc original o una decepció cruel? Algú ho ha provat?

Mess més calent del 2023: actualització de setembre (per: @allthedinos)

Tan… Unitat d’accionament Per descomptat, sembla un embolic, però el seu col·lapse aquesta setmana és el “embolic més calent dels jocs del 2023?” Per demanda popular, el fil de discussió de la comunitat Giant Bomb per a la popular categoria GOTY ha tornat i s’ha actualitzat! Uneix-te a la diversió!

Val la pena el bombo?
Val la pena el bombo?

Parlem del mar d’estrelles (per: @glots)

Quants de vosaltres heu fet una ullada? Mar d’estrelles? Si ho tens, el joc està a l’altura de l’exageració? Pots pensar en alguna cosa que t’agradaria que s’hagués fet d’una altra manera? Uneix-te a la discussió de la comunitat fent clic a l’enllaç!

El tràiler oficial de Forza Motorsport Soft Reboot per a les carreres inicials és aquí (per: @gtxforza)

S’ha publicat un tràiler oficial del joc i un comunicat de premsa per al proper reinici del joc Forza Motorsport! Heu llegit sobre l’estructura del joc i el pla per al seu mode història? Apreneu-ho tot revisant el tema anterior!

Esteu preparats per fer alguna cursa de simulació el 2023?
Esteu preparats per fer alguna cursa de simulació el 2023?

Necessito una ràdio a Starfield o m’estic tornant boig (l’espai). (per: @mrangryface)

Algunes persones estan jugant Starfield Es pregunten si el joc hauria de tenir emissores de ràdio com ara GTA i Fallout 3 i 4. Quina és la seva opinió? Afegiràs emissores de ràdio temàtiques al món del joc?

Llistes

Quina ànima més valenta que posa a Ocarina en setena posició.
Quina ànima més valenta que posa a Ocarina en setena posició.

Els 10 millors de Zelda (per: @Marino)

El moderador i MVP del lloc Marino es va dedicar a elaborar una llista dels deu primers Legend of Zelda Franquícia! Prepareu-vos per a algunes preses i potser algunes bombes reals, comprovant-ho i pensant en crear la vostra pròpia llista al lloc!

Jocs retro de PlayStation 2 (per: @xtian0104)

Quan xtian0104 vol “botar” PlayStation 2 Experiència, a què juguen? Han estat pensant en aquesta pregunta durant un temps i els va portar a crear aquesta llista dels seus jocs favorits de PS2 “de retrocés”!

Saló de la fama: jocs de trets en primera persona (per: @melodicvirus)

MelodicVirus ha valorat quins jocs FPS inclourien al seu saló de la fama si fossin responsables d’aquest programa. Si teniu idees, penseu a crear la vostra pròpia versió d’aquesta llista.

Opinions dels usuaris

Clàssic modern?
Clàssic modern?

@bulgeremiaInclou els comentaris d’aquesta setmana Sleeping Dogs: Edició Definitiva I folklore! Aquesta ressenya de Sleeping Dogs explica per què creu que el joc continua sent un gran recorregut pels màxims de les pel·lícules d’acció de Hong Kong.

La seva ressenya de Folklore defensa el joc com una experiència creativa i fascinant encara que de vegades sigui molest jugar.

Viqui de la setmana

Val la pena una remasterització?
Val la pena una remasterització?

F-Zero GX

Algunes persones encara estan molt enfadades amb l’anunci F-Zero 99. I per desfer-se d’aquesta ràbia, la pàgina Wiki d’aquesta setmana està dedicada a F-Zero GX, el joc que algunes persones esperaven remasteritzar! Tanmateix, llegiu la pàgina perquè conté gairebé tot el que cal saber sobre el joc!

Leave a Comment