Informe de revisió de Mortal Kombat 1


Mortal Kombat 1 ja està disponible per als jugadors d’accés anticipat, i els crítics també han començat a publicar les seves ressenyes sobre l’últim joc principal de la sèrie Mortal Kombat. Les primeres impressions són bones, amb la majoria de ressenyes que suggereixen que el joc és un dels millors jocs de Mortal Kombat en anys, si no mai.

El nom una mica confús Mortal Kombat 1 és en realitat el dotzè joc de la sèrie i està dissenyat per ser un reinici suau de la franquícia, que té lloc en un univers alternatiu dels jocs anteriors. A causa del curt període de revisió i l’abast impressionant del joc, molts punts de venda, inclòs GameSpot, encara no han publicat les seves ressenyes ni han publicat una revisió en curs.

Ara juga: Mortal Kombat 1 Tot el que necessites saber

Ara hi ha prou ressenyes per marcar el partit sobre Metacritic, amb la versió PS5 de Mortal Kombat 1 actualment en el lloc 86. Amb moltes ressenyes encara no publicades, és probable que aquesta puntuació canviï, amb altres versions de plataforma del joc tampoc no puntuen actualment. Podeu consultar algunes de les primeres ressenyes a continuació.

  • Joc: Mortal Kombat 1
  • Plataformes: PC, Xbox Series
  • Desenvolupador: NetherRealm Studios
  • Data d’estrena: 19 de setembre
  • Preu: $70

Crònica de videojocs – 5/5

“Mortal Kombat 1 és el millor joc de Mortal Kombat fins ara. Sembla increïble, té un mode història fantàstic, el seu nou mode Invaions mantindrà ocupats els jugadors en solitari i, sobretot, és una alegria absoluta jugar. Un imprescindible per a incondicionals, fans caducats i nouvinguts”. — Chris Scullion (Revisió completa)

Bloody Disgusting – 4,5/5

“Estic impressionat amb el que Mortal Kombat 1 ofereix. Des de l’ambiciós mode història fins a l’addició de nous Kameos per combatre. Des de moure el sistema d’engranatges perquè sigui purament estètic, fins al nou mode RPG Invaions” Mortal Kombat 1 sent com un retorn a la forma per a la sèrie mentre l’empeny en noves direccions significatives. És el punt d’entrada perfecte per als nouvinguts i els fans de llarga data de la sèrie. “– Reina Cervantes (Revisió completa)

Screen Rant – 3.5/5

“Com el primer joc de Mortal Kombat d’algú, Mortal Kombat 1 és un lloc digne, però no ideal per començar. Per als jugadors que tornen que només volen veure els seus personatges preferits de nou, o per a qualsevol que es mor per escoltar Johnny Cage fer acudits com ‘ Em recorda una terrible pel·lícula B en la qual hi vaig estar anomenada The Flesh Pits “, mentre caminava per una habitació que semblava exactament a l’antic nivell MK The Flesh Pits, aquest joc serà un joc imprescindible. Tanmateix, si teníeu l’esperança de veure The Flesh Pits, la gran llegenda de Kung Lao, o un repartiment de personatges completament nou, Mortal Kombat 1 No és necessari i aporta molt poques idees noves a la taula.” — Christopher Titon (Revisió completa)

VG247 – 4/5

“Mortal Kombat 1 és un pas global positiu cap a una nova direcció. Em trobo decebut amb la decisió de Liu Kang de deixar que l’ADN d’acció en directe es filtri al seu nou món i em perdo algunes de les característiques que va deixar enrere (com la Krypt). Mortal Kombat 1 obre el camí per a una nova era de MK “No pots evitar estar emocionat per ell”. — Connor Makar (Revisió completa)

Ben jugat – 9,5/10

“The New Era no és un remake o un reinici, és un renaixement. Es delecta amb totes les coses que fan que Mortal Kombat sigui fantàstic i reconeix tot el que un fan esperava, però també introdueix acuradament una perspectiva nova per mantenir les coses úniques. i interessant.La llista de cares estel·lars, ja siguin… “Base o Kameo per igual, una base perquè els jugadors s’endinsin en un món violent de possibilitats gairebé infinites. El vessament de sang mai ha estat tan fàcil ni divertit”. — Ash Wayling (Revisió completa)

IGN: no registrat (revisió en curs)

“Encara necessito més temps amb Mortal Kombat 1 abans de sentir-me còmode per jutjar, sobretot per jugar a tota la gamma de modes en línia i tenir més temps per jugar contra persones en lloc de bots, però fins ara, el sistema Kameo i el sistema intel·ligent. els canvis en El combat fan que MK1 se senti fresc i emocionant, i el mode història és previsiblement fantàstic, encara que les invasions semblin més difícils del que estic disposat a fer tot el possible per desbloquejar els millors cosmètics. — Mitchell Saltzman (Revisió completa)

Game Center: 4/5 (revisió en curs)

“Basat en les primeres dotze hores que vaig passar amb Mortal Kombat 1, va resultar ser una entrega notablement polida i segura d’una sèrie que ja havia assegurat la seva identitat forta, única i entretinguda fa temps. La campanya de la història és un viatge entretingut, la mecànica bàsica de combat segueix sent forta i el focus El joc està en l’accessibilitat i l’accessibilitat a escala.“– Edmund Tran (Revisió completa)

Els nostres editors han seleccionat de manera independent els productes que es discuteixen aquí. GameSpot pot obtenir una part dels ingressos si compres qualsevol cosa que s’ofereix al nostre lloc.

Leave a Comment