Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Goodies gratuït està disponible a GOG

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty és gairebé aquí i, tot i que aquesta expansió requerirà que pagueu alguns crèdits per jugar-hi, podeu obtenir alguns objectes gratuïts per celebrar el seu llançament imminent. Disponible a GOG, el desenvolupador CD Projekt Red ofereix fons de pantalla digitals, captures de pantalla, imatges clau, pòsters imprimibles, escrits de grup i contingut exclusiu de GOG. Aquest paquet estarà disponible de manera gratuïta fins al 25 de setembre, i tot el que heu de fer és iniciar sessió al vostre compte de GOG i reclamar el paquet.

Bàsicament, podreu decorar el vostre ordinador amb fons de pantalla, gaudir d’un bell art i fer una ullada a l’interior d’alguns dels treballs visuals que s’han fet per crear i ampliar el joc del 2020. A l’interior, trobareu els següents regals gratuïts:

 • Fons de pantalla del logotip de Phantom Liberty
 • Els principals gràfics visuals de Phantom Liberty
 • Fons de pantalla de la llibertat fantasma
 • Fons de pantalla de Phantom Liberty Pack
 • Fons de pantalla de Phantom Liberty Quadra Vigilante
 • Captures de pantalla de Phantom Liberty
 • Portada per a Cyberpunk 2077 Portada per a Cyberpunk 2077
 • Adhesius de Cyberpunk 2077
 • Captures de pantalla de Cyberpunk 2077
 • Joc Cyberpunk 2077 Gang Graffiti
 • Cyberpunk 2077 Steelbook Arts
 • Fons de pantalla de Cyberpunk 2077
 • Fons de pantalla de Cyberpunk 2077 (20è aniversari).
 • Fons de pantalla de Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Concept Art
 • Fons de pantalla exclusius de GOG Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Llibertat il·lusòria Es llança oficialment el 26 de setembre per a PC, PS5 i Xbox Series Aquesta expansió introdueix alguns canvis importants a la jugabilitat bàsica de Cyberpunk 2077, la majoria dels quals s’afegiran gratuïtament al joc base, i té lloc en una nova àrea de Night City. Presentat com un thriller d’espies, els aficionats poden esperar un arbre d’habilitats completament reelaborat, policies que us perseguiran si us fereu i un combat vehicle a vehicle. Fins i tot hi ha una connexió interessant amb la sèrie animada Edgerunners, ja que si sobrecarregueu el vostre cos amb massa cibernètica i actualitzacions de firmware, us arriscareu a desenvolupar un mal cas de psicosi cibernètica.

Les comandes anticipades encara estan disponibles i podeu recollir l’expansió per 30 dòlars des de diversos llocs. La reserva del joc també desbloqueja el vehicle Quadra Sport R-7 “Vigilante” per a la vostra col·lecció.

Reserva Cyberpunk 2077: Phantom Liberty: 30 dòlars

Els nostres editors han seleccionat de manera independent els productes que es discuteixen aquí. GameSpot pot obtenir una part dels ingressos si compres qualsevol cosa que s’ofereix al nostre lloc.

FREE STEAM GIFT CARD GENERATOR – STEAM G
Free Psn Codes – Psn / Xbox / Steam Card
Xbox Gift Card Codes 2023 $$$ Xbox Gift
Free Steam Codes – Free Steam Gift Card
Xbox Gift Card Free 2023 $$$ Xbox Gift C
Paypal Money Adder 2023 Free Paypal Mone
Free Fifa Points #fifamobile – Get Fifa
Xbox Gift Card Codes $$$ Xbox Xbox Codes
Free Psn Gift Cards Psn Gift Card Codes
Get Fifa Points & Millions Of Coins Easi
Get Fr
SNAPCH
Dice D
FREE S
Make $
How To
Xbox G
STEAM
How To
FREE S
bet87
bet87
bet87
bet87
bet87

Leave a Comment